Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перший погляд на новий Aston Martin DBX

Слідом за Bentley Bentayga і Lamborghini Urus на ринок виходить ще один спортивний кроссовер на ім҆ я Aston Martin DBX. Для компанії Aston Martin це перший в її історії повноційний позашляховик, але саме на нього покладається надія британців на розвиток бренду та підтримання конкуренції з іншими виробниками люксових суперкарів. Орієнтовна вартість базової комплектації моделі DBX складатиме 180 тисяч євро, що нижче ніж прайс на подібні кроссовери інших преміум виробників.

Перш ніж почати розробляти кроссовер, британці виявили що більше 70% клієнтів Aston Martin мають у власності крім спорткару ще і позашляховик. Також останнім часом кроссовери набули популярності серед жінок, а це не є цільова аудиторія бренду. Можливо саме для жінок та шанувальників практичних та комфортних машин в Aston Martin вирішили випускати кроссовер DBX. Новачок витягнувся у довжину на понад п҆ ять метрів та у ширину більше двох метрів, а вагу не вдалося втримати в межах двох тон. Цікаво, що дизайнерам які працювали над першим кроссовером Aston Martin вдалося наділити автомобіль елегантними пропорціями та фірмовим стилем марки. З першого погляду зрозуміло, що перед нами справжній Aston Martin і це головна перевага DBX.

Під капотом DBX встановлено бензиновий 8-циліндровий двигун Mercedes-AMG підсилений двома турбінами, який видає 542 к.с. та 700 Нм крутного момента. Розгін з 0 до 100 км/год триває 4,5 секунди, а максимальна швидкість складає 290 км/год. В парі з двигуном агрегатується 9-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей. Серед технічних рішень відзначимо наявність активного заднього диференціалу та повного приводу. Для Aston Martin DBX заявлені досить непогані позашляхові властивості а саме максимальна глибина занурення в 50 см та кути з҆ їзду та підйому у 22 градуси.

В інтер҆ єрі DBX можна легко відгадати елементи керування інформаційно-розважальною системою та іншими функціями, які розроблені корпорацією Daimler. Найбільше уваги привертає 10,25-дюймовий центральний дисплей мультимедійної системи та цифрова панель приладів. Також на високому рівні якість матеріалів оздоблення салону та деталізація.

Виробництво Aston Martin DBX стартує на новому заводі британської компанії на території військового аеропорту в Сент-Атані, що в Уельсі. Перші серійні кроссовери надійдуть до клієнтів на весні 2020 року…

 

21.11.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перший погляд на новий Aston Martin DBX

Політика конфіденційності